logo
21 August 2014

Paris in Four Months

Gepost in overig

photography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tipsphotography, inspiration, inspiratie, blogs to follow, blog inspiratie, lifestyle blog, fotografie blog, fotografieblog, paris in four months, paris in four months blog, blog tips

Nee, ik ga niet over vier maanden naar Parijs. Ik heb het over iets anders: Paris in Four Months. Het blog.

Dit blog – wat is het voor blog eigenlijk? een lifestyle blog? – zorgt voor instant happiness. Iets wat ik persoonlijk wel kan gebruiken met dit weer. De foto’s op Paris in Four Months zijn prachtig (zoals je hierboven) ziet en ja… vooral dat eigenlijk.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties