logo
26 August 2014

Models Own Hyper Gel White Light en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 380 Spark & Pepper nagellak

Gepost in beauty

Models Own Hyper Gel White Light en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color in 380 Spark & Pepper / Fashion is a partyModels Own Hyper Gel White Light en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color in 380 Spark & Pepper / Fashion is a partyModels Own Hyper Gel White Light en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color in 380 Spark & Pepper / Fashion is a party

Allereerst: excuse me voor de extreem lange titel. Ik kan er ook niets aan doen dat beautyproducten soms namen krijgen waar je U tegen zegt ;-).

Sinds deze zomer is er de Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color collectie. Een collectie met glitternagellakken die alleen of als topcoat over een andere nagellak te dragen zijn. Omdat ik dat laatste altijd het leukste vind bij glitternagellak, draag ik hier Spark & Pepper uit de Color Frenzy collectie over een witte nagellak: Models Own Hyper Gel White Light.

Wat ik leuk vind aan de Color Frenzy collectie, is dat niet alle glitters hetzelfde zijn. Niet alleen de kleuren van de glitters zijn verschillend per lak, maar ook de vormen, grootte, etc. van de glitters. Dat maakt dat elke lak uit de collectie echt weer een verrassing is. Ik vind Spark & Pepper erg tof, maar ik weet niet of ik ‘m zo geslaagd vind over witte nagellak. Witte nagellak vind ik altijd een beetje edgy en glitters zijn juist lekker glamorous, feestelijk, extravagant, etc. Ik wil Spark & Pepper daarom nog eens proberen over een zwarte lak.

Ik draag hier twee laagjes van White Light en twee flinke lagen van Spark & Pepper. Van mij had de laatste nog wel iets dekkender mogen zijn, maar zo is ie ook al leuk. Ik ben dol op de holografische ‘stukjes’ die in Spark & Pepper zitten en prachtig schitteren in de zon! White Light vind ik echt een aanrader als je nog een dekkende, niet streperige witte nagellak zoekt. Die zijn zeldzaam, maar White Light is er één.

Models Own Hyper Gel White Light is in Nederland bijvoorbeeld te koop bij The Make Up Spot voor €7,95. Sally Hansen Color Frenzy #380 Spark & Pepper koop je bijvoorbeeld bij Drogisterij.net voor €10,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties