logo
15 August 2014

T-shirts

Gepost in fashion

asos sale, asos, fashion is a party, fashion blogger, tank tops, sleeveless tops, t-shirts sale, boyfriend t-shirts, oversized t-shirt, muscle tee, asos order, sale shopping, dameskleding sale, zomersale, summersale

Als je het mij vraagt is dit hét moment om t-shirts en andere tops aan te schaffen. Het is het einde van het modeseizoen en dus zijn er veel t-shirts afgeprijsd. Gelukkig zijn t-shirts niet de eerste dingen waar je op uitgekeken bent volgend seizoen en dus is het veilig om ze nu in de sale te kopen. Ik kon wel wat basic tops gebruiken, dus ik heb alle bovenstaande tops van ASOS naar huis geklikt voor maar een paar euro per stuk. Ook sale t-shirts shoppen? Je vindt ze hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties