logo
30 August 2014

Tissot T-Touch Lady Solar Watch

Gepost in fashion

fashion is a party, fashion blogger, tissot watches, tissot horloges, tissot t-touch lady solar watch, tissot dameshorloge, tissot nieuw, juwelier punte arnhem, dameshorloge, klassiek horloge, sportief horloge, stalen horloge, multifunctioneel horloge, horloge met touchscreen, horloge op zonne-energie, investeren in horloge, tissot prijzen,tissot arnhem

Laatst was ik op bezoek bij Juwelier Punte in Arnhem om meer te leren over horloges (super interessant, want ik ben geen expert op dat gebied) en in het bijzonder de nieuwe Tissot T-Touch Lady Solar Watch. Dit Tissot horloge functioneert op zonne-energie en de uitstraling ervan is een goede compromis tussen klassiek en sportief. Bovendien heeft de T-Touch Lady Solar Watch tal van functies, die werken met een touchscreen. Zo zit er een kompas, alarm en hoogtemeter in het horloge.

fashion is a party, fashion blogger, tissot watches, tissot horloges, tissot t-touch lady solar watch, tissot dameshorloge, tissot nieuw, juwelier punte arnhem, dameshorloge, klassiek horloge, sportief horloge, stalen horloge, multifunctioneel horloge, horloge met touchscreen, horloge op zonne-energie, investeren in horloge, tissot prijzen,tissot arnhem

Hoewel ik nog vrijwel niets van het merk afwist, blijkt Tissot toch in de top vijf grootste horlogemerken van Europa te staan (oeps!). Tissot is een duurzaam, Zwitsers merk, wat met name uitblinkt op het gebied van innovatie. Een goede combinatie wat mij betreft: een merk waar je op kunt vertrouwen, maar wat tegelijkertijd vooruitstrevend is.

Zoals je wellicht verwacht, hangt aan de Tissot T-Touch Lady Solar Watch een aardig prijskaartje: het horloge kost €780,-. Ik was dan ook heel voorzichtig tijdens het passen ervan. Juwelier Punte relativeerde dat. ‘Hoeveel schoenen heb jij in de kast staan?’, vroeg hij me.  ‘Voor meer dan €800,- ben ik bang inderdaad’. ‘Dat bedoel ik’.

Tissot

Mocht je toch nog denken ‘ik vind het erg veel geld voor het zien van de tijd’, dat is niet meer waar een horloge anno 2014 om draait. Bij de juwelier werd me dat nog eens goed uitgelegd: ‘De tijd kun je tegenwoordig overal zien, een horloge is een bijdrage aan je uitstraling en een statement geworden die je helpt vertellen wie je bent. Wat voor horloge je draagt is als wat voor auto je rijdt’.

Een auto zal echter eerder uit de tijd raken dan de Tissot T-Touch Lady Solar Watch. Daarmee wordt dit horloge graag gegeven als bijvoorbeeld afstudeerkado of gekocht bij de mijlpaal van een eerste baan. Ik heb bij het bereiken van mijlpalen in mijn leven nooit eerder aan een horloge gedacht, maar ik ga dat zeker doen in de toekomst.


– Dit is een advertorial –

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties