logo
27 August 2014

Two tiered braid

Gepost in beauty

two tiered braid, game of thrones braid, two tiered braid game of thrones, haartutorial, hair tutorial, braid tutorial, beautyblog, fashion is a party, invlechten, french braidtwo tiered braid, game of thrones braid, two tiered braid game of thrones, haartutorial, hair tutorial, braid tutorial, beautyblog, fashion is a party, invlechten, french braidtwo tiered braid, game of thrones braid, two tiered braid game of thrones, haartutorial, hair tutorial, braid tutorial, beautyblog, fashion is a party, invlechten, french braid

Ik heb laatst deze tutorial gebruikt voor mijn eerste two tiered braid (bekend van de serie Game of Thrones, maar dat heb ik nog nooit gezien).

Het was even wat werk, maar het resultaat vind ik super tof. Die van mij is niet zo netjes geworden als die in de tutorial, maar hé: ik moest het bij mezelf doen en heb helaas geen haarstylist. Plus: als je me langer volgt dan vandaag, dan weet je wellicht dat ik niet zo van net haar houd.

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties