logo
14 August 2014

Vans bij Winkelstraat.nl

Gepost in fashion

winkelstraat.nl, vans sneakers, vans met korting, vans liberty, vans glitters, michael kors, nike, adidas, exclusieve sneakers, boetieks, online boetieks, achteraf straatjes centrum, vans bij winkelstraat.nl, vans met korting, fashion is a party, fashion blogger

Hier ga ik jullie hopelijk blij mee maken: bij Winkelstraat.nl vond ik Vans met -30% korting! En hele leuke ook – onder andere die met glitters en uit de Liberty collectie. Je vindt ze hier.

Winkelstraat.nl is een site waar veel leuke boetieks verenigd zijn in één webshop. Dus ga je graag naar de “achteraf straatjes” in het Centrum, dan zal Winkelstraat.nl zeker een shop naar je hart zijn. En voor wie de achteraf straatjes nooit kan vinden: ga voortaan gewoon naar Winkelstraat.nl! Naast Vans vind je er merken als Nike, adidas en Michael Kors, maar dan de vaak nét wat minder standaard modellen. En verzending bij Winkelstraat.nl is altijd gratis!– Dit is een gesponsorde post –

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties