logo
9 August 2014

Niets aan de hand

Gepost in mijn outfits

fashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfitfashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfitfashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfitfashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfitfashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfitfashion blogger, fashion is a party, sponsored post, topvintage, vintage webshop, vintage jurken, retro jurken, niets aan de hand jurk, vrolijke prints, oranje jurk, cross sandals, nelly, plangas, arnhem, bloemenprint, outfit

Ik was bijna vergeten hoe leuk retro vintage jurken zijn. Onbewust was deze ‘niets aan de hand jurk’ nét wat ik nodig had na mijn redelijk casual en sporty outfits van de laatste tijd.

‘Niets aan de hand jurk’? Ja, zo noemt mijn vader ‘m. Ik weet ook niet precies wat hij ermee bedoelt, maar ik gok dat ‘niets aan de hand’ staat voor ‘zorgeloosheid’, door de vrolijke print. In dat geval stel ik voor dat we de term ‘niets aan de hand jurk’ algemeen introduceren ;-).

Laten we dan TopVintage maar gelijk queen van de ‘niets aan de hand jurk’ maken, want de TopVintage webshop staat vol met zulke jurken. Ik word er instant vrolijk van. Maar dat hadden de foto’s al duidelijk gemaakt, neem ik aan?– Dit is een gesponsorde post –

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties