logo
18 September 2014

adidas Superstar 80s Metal Toe

Gepost in mijn outfits

adidas Superstar 80s Metal Toe, adidas superstar rita ora, adidas copper toe cap, adidas bronze toe cap, adidas superstar toe cap, adidas superstar metal toe cap, adidas superstar, h&m trend, primark, speechless jewelry, rosé gouden sieraden, lang vest, long cardigan, a line dress, a-lijn jurk, fashion is a party outfit, unisex sneakers, adidas sneakers, natide ooiink, fashion bloggeradidas Superstar 80s Metal Toe, adidas superstar rita ora, adidas copper toe cap, adidas bronze toe cap, adidas superstar toe cap, adidas superstar metal toe cap, adidas superstar, h&m trend, primark, speechless jewelry, rosé gouden sieraden, lang vest, long cardigan, a line dress, a-lijn jurk, fashion is a party outfit, unisex sneakers, adidas sneakers, natide ooiink, fashion bloggeradidas Superstar 80s Metal Toe, adidas superstar rita ora, adidas copper toe cap, adidas bronze toe cap, adidas superstar toe cap, adidas superstar metal toe cap, adidas superstar, h&m trend, primark, speechless jewelry, rosé gouden sieraden, lang vest, long cardigan, a line dress, a-lijn jurk, fashion is a party outfit, unisex sneakers, adidas sneakers, natide ooiink, fashion bloggeradidas Superstar 80s Metal Toe / Fashion is a partyadidas Superstar 80s Metal Toe, adidas superstar rita ora, adidas copper toe cap, adidas bronze toe cap, adidas superstar toe cap, adidas superstar metal toe cap, adidas superstar, h&m trend, primark, speechless jewelry, rosé gouden sieraden, lang vest, long cardigan, a line dress, a-lijn jurk, fashion is a party outfit, unisex sneakers, adidas sneakers, natide ooiink, fashion blogger

Soms verbaas ik mezelf er nog steeds over: een paar jaar geleden gaf ik helemaal niets om sneakers en nu hoef je de woorden ‘adidas Superstar 80s Metal Toe’ echt geen twee keer tegen me te zeggen. Ik heb het altijd al leuk gevonden als mijn schoenen een eyecatcher waren, maar vroeger waren die schoenen negen van de tien keer hele hoge hakken in plaats van unisex schoenen.

Zou het komen omdat sneakers sowieso populairder zijn in de modewereld dan dat ze ooit geweest zijn? Of zou mijn stijl hoe dan ook op een bepaalde manier jonger zijn geworden, naarmate ik ouder word? Who knows…

Ik draag:

Primark off white a-lijn jurkje (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend lang beige vest (hier kun je een look alike vinden)
Speechless Jewelry sieraden (kun je hier vinden)
adidas Superstar 80s Metal Toe sneakers (hier kun je adidas sneakers vinden)
NYC Expert Lip Lacquer in ‘Bare Brooklyn’

Foto’s door Natide Ooiink.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties