logo
7 September 2014

Alexander Wang x H&M – de eerste collectiebeelden

Gepost in fashion

EDIT: Rihanna is inmiddels ook in Alexander Wang x H&M gespot –> klik

.

alexander wang x h&m, alexander wang h&m collaboration, alexander wang x h&m collection images, alexander wang x h&m preview, alexander wang h&m GQ magazine, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, high snobietyalexander wang x h&m, alexander wang h&m collaboration, alexander wang x h&m collection images, alexander wang x h&m preview, alexander wang h&m GQ magazine, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, high snobietyalexander wang x h&m, alexander wang h&m collaboration, alexander wang x h&m collection images, alexander wang x h&m preview, alexander wang h&m GQ magazine, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang x h&m styling, high snobiety

Ook al gaat het om foto’s van de mannencollectie, ik kon de allereerste vrijgegeven collectiebeelden van Alexander Wang x H&M jullie niet onthouden. Het geeft toch alvast een idee van hoe de collectie voor dames er hoogstwaarschijnlijk ook uit zal zien: sporty.

Bas is er in ieder geval helemaal weg van. Jullie?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties