logo
22 September 2014

All black errrthing

Gepost in mijn outfits

all black, fashion blogger all black, all black outfit, céline chunky sandals, kg by kurt geiger, dress republic, new look, disco pants, sleek lipstick, sleek siren swatches, sleek lipstick palette siren, fashionology, fashionology ring, retro zonnebril, mango zonnebril, fashion is a paprty, fashion bloggerall black, fashion blogger all black, all black outfit, céline chunky sandals, kg by kurt geiger, dress republic, new look, disco pants, sleek lipstick, sleek siren swatches, sleek lipstick palette siren, fashionology, fashionology ring, retro zonnebril, mango zonnebril, fashion is a paprty, fashion bloggerall black, fashion blogger all black, all black outfit, céline chunky sandals, kg by kurt geiger, dress republic, new look, disco pants, sleek lipstick, sleek siren swatches, sleek lipstick palette siren, fashionology, fashionology ring, retro zonnebril, mango zonnebril, fashion is a paprty, fashion bloggerall black, fashion blogger all black, all black outfit, céline chunky sandals, kg by kurt geiger, dress republic, new look, disco pants, sleek lipstick, sleek siren swatches, sleek lipstick palette siren, fashionology, fashionology ring, retro zonnebril, mango zonnebril, fashion is a paprty, fashion bloggerall black, fashion blogger all black, all black outfit, céline chunky sandals, kg by kurt geiger, dress republic, new look, disco pants, sleek lipstick, sleek siren swatches, sleek lipstick palette siren, fashionology, fashionology ring, retro zonnebril, mango zonnebril, fashion is a paprty, fashion blogger

All black is niet per se iets wat je bedenkt voor de zomer eeuh, herfst. Nou ja, niet voor de zomer dus, maar wel voor de herfst misschien. In ieder geval: all black is niet het meest voor de hand liggende voor een mooie, zonnige dag. Toch?

…maar het is wél een look die ik steeds meer ben gaan waarderen de afgelopen tijd. Zelfs op een mooie, zonnige dag. Ik heb het al vaker geschreven volgens mij, maar eerder vond ik zwart altijd saai, terwijl ik zwart tegenwoordig juist krachtig vind.

Wel liefst met een knallende zonnebril en een fijn lippie, zoals ik hier draag. Want het hoeft natuurlijk niet te begrafenis-like.

Oh, en niet te veel haten op mijn Céline look alike sandalen hè? Ik ben net zo blij met ze!

Ik draag:

Dress Republic zwarte sweater jurk (hier kun je een look alike vinden)
New Look zwarte disco pants (hier kun je een look alike vinden)
KG by Kurt Geiger zwarte chunky sandalen (hier kun je look alikes vinden)
Mango retro zwarte zonnebril (kun je hier vinden)
Sleek Lip 4 Lipstick Palette in ‘Siren’ (kun je hier vinden)
Fashionology zilveren ring met zwarte steen

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties