logo
1 September 2014

Speechless

Gepost in mijn outfits

speechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstickspeechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstickspeechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstickspeechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstickspeechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstickspeechless, speechless jewelry, adidas stan smith, sarenza, flared jeans, roodgouden sieraden, subtiele sieraden, gouden sieraden, suède gilet, suède bikerjack, muscle tee, only, primark, mango, outfit, outfitpost, fashion is a party, koraal lipstick

Men neme een stoer bikergilet en een wijde jeans en er ontstaat de behoefte om daar een vrouwelijke touch aan toe te voegen. Laat ik nou net toevallig de sieraden van Speechless Jewelry in huis hebben! Deze subtiele roségouden ketting, armband en ring passen perfect bij de rosé kleurige hardware van mijn gilet en maken de outfit wat zachter en vrouwelijker. Eens?

Ik draag:

Primark witte muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
ONLY zwart suède bikergilet (hier kun je een look alike vinden)
Mango wijde jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas Stan Smith sneakers (kun je hier vinden)
Speechless Jewelry ketting, armband en ring (kun je hier, hier en hier vinden)
Mango zwarte retro zonnebril (kun je hier vinden)
P2 Perfect Color lipliner in ‘151 top model’
Make-Up Studio nagellak in ‘Pew Pew Pink’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties