logo
14 September 2014

Nazomer

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion blogger, boyfriend t-shirt, boyfriend shorts, espadrilles, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, muntketting, coin necklace, & other stories, sarenza, pieces, nazomer, het weer september 2014fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion blogger, boyfriend t-shirt, boyfriend shorts, espadrilles, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, muntketting, coin necklace, & other stories, sarenza, pieces, nazomer, het weer september 2014fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion blogger, boyfriend t-shirt, boyfriend shorts, espadrilles, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, muntketting, coin necklace, & other stories, sarenza, pieces, nazomer, het weer september 2014fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion blogger, boyfriend t-shirt, boyfriend shorts, espadrilles, cat eye sunglasses, cat eye zonnebril, muntketting, coin necklace, & other stories, sarenza, pieces, nazomer, het weer september 2014

September is weertechnisch stukken beter dan augustus en dat mocht ook wel, want ik wil die truidagen echt nog wel even compenseren hoor!

Dit keer door middel van deze casual boho look: een nonchalant boyfriend t-shirt en shorts in combinatie met mijn etnische muntketting en mijn altijd goed espadrilles.

Heb jij iets wat je écht nog even aan wil voordat het seizoen is afgelopen?

Ik draag:

& Other Stories grijs boyfriend t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
boyfriend shorts van eBay (hier kun je een look alike vinden)
& Other Stories beige riem (hier kun je een look alike vinden)
Primark muntketting (hier kun je een look alike vinden)
Spot On via Sarenza zwarte espadrilles (hier kun je look alikes vinden)
Pieces zwarte cat eye zonnebril (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties