logo
12 September 2014

Mevrouw Cactus

Gepost in mijn outfits

mevrouw cactus, cactusprint, bershka, levi's, adidas originals x topshop superstar, adidas originals x topshop, yesstyle, geel vest, yellow cardigan, cactus, essence circus circus, zara parelring, boyfriend jeans, michael kors horloge, adidas superstar sneakers, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits

cactusprint, bershka, levi's, adidas originals x topshop superstar, adidas originals x topshop, yesstyle, geel vest, yellow cardigan, cactus, essence circus circus, zara parelring, boyfriend jeans, michael kors horloge, adidas superstar sneakers, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitscactusprint, bershka, levi's, adidas originals x topshop superstar, adidas originals x topshop, yesstyle, geel vest, yellow cardigan, cactus, essence circus circus, zara parelring, boyfriend jeans, michael kors horloge, adidas superstar sneakers, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfitscactusprint, bershka, levi's, adidas originals x topshop superstar, adidas originals x topshop, yesstyle, geel vest, yellow cardigan, cactus, essence circus circus, zara parelring, boyfriend jeans, michael kors horloge, adidas superstar sneakers, fashion is a party, fashion blogger, fashion is a party outfits

Meneer Cactus zou ik niet willen zijn, maar mevrouw Cactus (nee, niet de vrouw van) wel! Want cactusprint is weer eens wat anders dan bloemenprint of palmbomenprint, toch?

Ik vind deze jeans moeilijk te combineren omdat hij gauw een hobbezak oogt, maar in deze outfit vind ik ‘m goed tot zijn recht komen. Jij?

Ik draag:

Bershka cactusprint t-shirt (hier kun je een look alike vinden)
YesStyle lichtgele cardigan (hier kun je een look alike vinden)
Levi’s donkerblauwe oversized jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas Originals x TOPSHOP Superstar sneakers (hier kun je adidas Originals x TOPSHOP vinden)
ZARA parelring (hier kun je een look alike vinden)
Michael Kors MK3226 horloge (hier kun je Michael Kors horloges vinden)
essence Circus Circus lipgloss in ‘My glammy acrobat’

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties