logo
26 September 2014

Catrice Beautifying Lip Smoother 020 Apricot Cream

Gepost in beauty

catrice augustus 2014, catrice herfst/winter 2014, catrice beautifying lip smoother, catrice beautifying lip smoother review, catrice coloured lip balm, catrice lipgloss, catrice beautifying lip smoother swatches, beautyblog, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, subtiele lipgloss

Toen Catrice vorige maand haar assortiment veranderde, kwamen de nieuwe Catrice Beautifying Lip Smoothers in de winkel te liggen. De naam van de Lip Smoothers zegt het eigenlijk al: het gaat om een lipproduct dat je lippen egaal en zacht moet maken. Een beetje het ‘my lips but better en een beetje glanzender’-idee. Je zou kunnen zeggen dat de Lip Smoother tussen een gekleurde lip balm en een gloss in zit.

catrice augustus 2014, catrice herfst/winter 2014, catrice beautifying lip smoother, catrice beautifying lip smoother review, catrice coloured lip balm, catrice lipgloss, catrice beautifying lip smoother swatches, beautyblog, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, subtiele lipgloss

Hoewel ik wat meer een felle-lipstick-meisje dan een subtiel-lipproduct-meisje ben, draag ik lang niet elke dag een felle lipstick. Deze Beautifying Lip Smoother probeer ik erbij te pakken op dagen dat ik anders niets op mijn lippen zou dragen. Zo’n glansje en heel subtiele kleur op mijn lippen ziet er toch net wat frisser uit dan dat ik helemaal niets op mijn lippen heb.

Hieronder draag ik de Beautifying Lip Smoother in combinatie met heftige smokey eyes. Zoals jullie (inmiddels terecht, vind ik) wel eens opmerkten: als je veel make-up op je ogen draagt en niets op je lippen, dan kan je gezicht wat uit balans zijn. Een product als de Lip Smoother zorgt er dan voor dat je lippen er niet uitzien alsof je ze vergeten bent. Je lippen ogen verzorgd, zonder dat ze de aandacht opeisen.

catrice augustus 2014, catrice herfst/winter 2014, catrice beautifying lip smoother, catrice beautifying lip smoother review, catrice coloured lip balm, catrice lipgloss, catrice beautifying lip smoother swatches, beautyblog, smokey eyes, fashion is a party, fashion blogger, subtiele lipgloss

Ja, ik ben best wel fan van dit product! Het is toch net weer even wat anders dan de gekleurde lip balms die we de afgelopen tijd veel hebben gezien, maar het plakt niet als een gloss. Bovendien is het prijsje fijn: de Lip Smoothers kosten maar €3,59 per stuk. Je koopt ze bij Kruidvat of Trekpleister, de tint Apricot Cream vind je hier in de Kruidvat webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties