logo
28 September 2014

Catrice Check & Tweed Brit Chick nagellak

Gepost in beauty

catrice nagellak, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed nagellak, catrice check & tweed verkooppunten, catrice check & tweed collection, bruine nagellak, budget nagellak, nagellak herfst/winter 2014, nail polish fall/winter 2014, nail polish trends 2014, beautyblog, beautyblogger, catrice check & tweed brit chick swatch, catrice check & tweed review, fashion blogger, fashion is a partycatrice nagellak, catrice check & tweed collectie, catrice check & tweed nagellak, catrice check & tweed verkooppunten, catrice check & tweed collection, bruine nagellak, budget nagellak, nagellak herfst/winter 2014, nail polish fall/winter 2014, nail polish trends 2014, beautyblog, beautyblogger, catrice check & tweed brit chick swatch, catrice check & tweed review, fashion blogger, fashion is a party

Ben ik er toch maanden achter elkaar van overtuigd geweest dat de essence en Catrice limited edition collecties steeds twee maanden per collectie in de winkel liggen..  Dom dat ik er nu pas achter kom dat de collecties elkaar na anderhalve maand al afwisselen.

Ik ging er eerder dan ook vanuit dat de nieuwe Catrice Check & Tweed collectie vanaf oktober verkrijgbaar zou zijn, maar de collectie blijkt sinds half september al in de winkels te liggen. Toevallig liep ik er vorige week per ongeluk tegenaan bij Kruidvat en gelukkig was de collectie toen nog compleet verkrijgbaar.

Eén van de Check & Tweed items die ik meenam is deze Brit Chick nagellak. Een donkerbruine nagellak die me fascineert. Waarom? Nou, naar mijn idee is het niet echt een creamy lakje, maar veel shimmer is er ook niet in de lak te bekennen. In het potje lijkt er wel duidelijk shimmer in de lak te zitten, maar op de nagel zie je hier zo goed als niets meer van terug (dit heb ik eigenlijk altijd bij Catrice en essence lakjes, apart hè?). Toch vind ik Brit Chick niet echt romig bruin, maar ook niet sheer of iets dergelijks, want hij dekt al volledig met slechts één laagje. Op deze foto’s draag ik er twee.

Ik vind de lak een echte herfstlak, een lak die me doet denken aan eikeltjes en kastanjes.

De Catrice Check & Tweed collectie ligt dus nu en nog tot en met oktober in de Kruidvat en Trekpleister winkels. Online is de collectie (nog) niet verkrijgbaar als ik dit schrijf.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties