logo
14 September 2014

Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish 050 Megan Fuchsia

Gepost in beauty

catrice cosmetics, catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish 050 megan fuchsia, lipstain, lipstick, lipgloss, make-up, beauty, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice made to stay smoothing lip polish review

Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish 050 Megan Fuchsia heeft de “kleurintensiteit van lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss”. En is hartstikke roze ;-).

Ook dit is weer een geweldig budgetproduct voor de lippen. Het enige wat ik jammer vind, is dat de Lip Polish iets uitloopt.

catrice cosmetics, catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish 050 megan fuchsia, lipstain, lipstick, lipgloss, make-up, beauty, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice made to stay smoothing lip polish reviewcatrice cosmetics, catrice made to stay smoothing lip polish, catrice made to stay smoothing lip polish 050 megan fuchsia, lipstain, lipstick, lipgloss, make-up, beauty, beautyblog, fashion is a party, fashion blogger, catrice made to stay smoothing lip polish review

En sorry, maar meer heb ik dit keer eigenlijk niet te melden. Behalve dan dat de Catrice Made to Stay Smoothing Lip Polish natuurlijk te koop is bij Kruidvat en Trekpleister en dat Megan Fuchsia hier te koop is in de Kruidvat webshop voor€4,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties