logo
30 September 2014

All the classics united

Gepost in mijn outfits

all the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion bloggerall the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion bloggerall the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion bloggerall the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion bloggerall the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion bloggerall the classics united, tube pants, river island, ugg australia, gevoerde mocassins, sarenza, ugg mocassins, ugg loafers, ugg australia schoenen, coltrui, zwarte coltrui, essence hello autumn lip cream, classics, rode lipstick, zerouv sunglasses, fashion is a party, fashion blogger

Rode lipstick, geföhnd haar, pareloorbellen en een-soort-van-loafers: het moet niet veel netter worden of ik zou zweren dat ik bekeerd ben tot de kakkersclub (no offence voor kakkers).

Hoewel deze look helemaal niet zo ‘mij’ is, is bijvoorbeeld rockchick-achtig ook helemaal niet zo ‘mij’. Maar soms heb ik zo’n dag dat ik er tóch zo uit wil zien. Am I the only one?

Oh, en hóe leuk zijn deze UGG’s van Sarenza? UGG’s ja, maar dan open en met een leren strikje op de voorkant die qua kleur perféct matcht met mijn cognacbruine broek. Van zo’n kleurmatch kan ik dus echt een hele dag jubelen.

Ik draag:

C&A zwarte coltrui (hier kun je een look alike vinden)
River Island cognackleurige tube pants (hier kun je een look alike vinden)
UGG Australia zwarte, gevoerde mocassins (kun je hier vinden)
pareloorbellen via Etsy
& Other Stories ring met parels
zeroUV zwarte cat eye zonnebril (kun je hier vinden)
essence Hello Autumn Lip Cream in ‘Beauti-FALL Red’
Catrice Check & Tweed Brit Chick nagellak

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties