logo
3 September 2014

Converse Chuck Taylor Toe Cap Sparkle

Gepost in fashion

converse sneakers, converse sarenza, Converse Chuck Taylor Toe Cap Sparkle, all stars glitters, all stars toe cap, all stars toe cap sparkle, grijze all stars, witte all stars, zwarte all stars, hoge all stars, lage all stars, fashion is a party, fashion blogger, dameschoenen herfst winter 2014, nieuwe collectie schoenen

All Stars zijn al in tal van uitvoeringen gemaakt: in welke stof, kleur of print niet? Eén van de nieuwste uitvoeringen heeft een toe cap van glitters! Het is de Converse Chuck Taylor Toe Cap Sparkle.

Sarenza heeft een witte lage, zwarte lage, zwarte hoge en grijze hoge variant van de All Stars met glitter toe cap. Ik dénk dat ik de grijze het leukste vind. Grijs doet me denken aan joggingstof, wat natuurlijk lekker contrasteert met glitters.

Je shopt de Converse Chuck Taylor Toe Cap Sparkle hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties