logo
28 September 2014

Favourite jeans

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, fashion blog, outfit, blauwe loafers, blauwe moccasins, suede loafers, blauwe suede loafers, peplum top, h&m trend peplum top, h&m trend, mi moneda, mi moneda armband, mi moneda kopen, destroyed jeans, boyfriend jeans, monki, destroyed boyfriend jeans, blote enkels, h&m spring collection 2014, h&m trend topfashion is a party, fashion blogger, fashion blog, outfit, blauwe loafers, blauwe moccasins, suede loafers, blauwe suede loafers, peplum top, h&m trend peplum top, h&m trend, mi moneda, mi moneda armband, mi moneda kopen, destroyed jeans, boyfriend jeans, monki, destroyed boyfriend jeans, blote enkels, h&m spring collection 2014, h&m trend topfashion is a party, fashion blogger, fashion blog, outfit, blauwe loafers, blauwe moccasins, suede loafers, blauwe suede loafers, peplum top, h&m trend peplum top, h&m trend, mi moneda, mi moneda armband, mi moneda kopen, destroyed jeans, boyfriend jeans, monki, destroyed boyfriend jeans, blote enkels, h&m spring collection 2014, h&m trend topfashion is a party, fashion blogger, fashion blog, outfit, blauwe loafers, blauwe moccasins, suede loafers, blauwe suede loafers, peplum top, h&m trend peplum top, h&m trend, mi moneda, mi moneda armband, mi moneda kopen, destroyed jeans, boyfriend jeans, monki, destroyed boyfriend jeans, blote enkels, h&m spring collection 2014, h&m trend topfashion is a party, fashion blogger, fashion blog, outfit, blauwe loafers, blauwe moccasins, suede loafers, blauwe suede loafers, peplum top, h&m trend peplum top, h&m trend, mi moneda, mi moneda armband, mi moneda kopen, destroyed jeans, boyfriend jeans, monki, destroyed boyfriend jeans, blote enkels, h&m spring collection 2014, h&m trend top

Deze week schreef ik nog dat er geen jeans is die me goed past. Met uitzondering van degene die ik hier draag -mijn favoriete jeans- is wat ik daaraan toe had moeten voegen. En hopelijk met uitzondering van meer jeans in de toekomst, want laat ik het niet opgeven.

In ieder geval: mijn favoriete jeans is deze destroyed boyfriend jeans, die niet zo “boyfriend” zit bij mij. Prima: ik vind de gaten en scheuren al ruig genoeg. Doordat ie niet te los zit, is ie tenminste nog enigszins vrouwelijk. Bovendien ben ik dol op blote enkels. En daar profiteer ik dan ook nog even van voordat Koning Winter arriveert.

Ik draag:

H&M Trend witte peplum top (hier kun je een look alike vinden)
Monki destroyed slim boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M Spring Collection blauwe suède loafers (hier kun je look alikes vinden)
Mi Moneda gouden armband (kun je hier vinden)

Foto’s door Saskia van Schaik. 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties