logo
22 September 2014

essence Hello Autumn Charlie Seen in Green nagellak

Gepost in beauty

essence Hello Autumn Charlie Seen in Green nagellak, Fashion is a party, fashion blog, beauty blog, groene nagellak, lime nagellak, essence nagellak, essence hello autumn nagellak swatches, essence ombre nagellak, essence charlie seen in green, essence thermo effect nagellak, essence hello autumn nail polish, essence thermo effect nail polishessence Hello Autumn Charlie Seen in Green nagellak, Fashion is a party, fashion blog, beauty blog, groene nagellak, lime nagellak, essence nagellak, essence hello autumn nagellak swatches, essence ombre nagellak, essence charlie seen in green, essence thermo effect nagellak, essence hello autumn nail polish, essence thermo effect nail polish

Al eerder liet ik jullie de Keep Calm & Go Away nagellak uit de essence Hello Autumn collectie zien. Toen schreef ik al dat ik ook heel benieuwd was naar de andere twee (het bleken er later drie, oeps!) varianten. Daarom show ik jullie vandaag: essence Hello Autumn Charlie Seen in Green nagellak. Ook weer een nagellak met thermo effect.

Deze lak is koud een beetje lime-/lichtgroen en warm vrij lime-/geelachtig. In theorie is de nagellak dat op het deel van je nagel dat aan je nagelbed zit dus een andere kleur dan de nagellak dat op het deel dat níet op je nagelbed zit.

Helaas vind ik het effect van deze nagellak wat minder dan van Keep Calm & Go Away. Het ombre effect wat je door dit thermo aspect zou kunnen bereiken is minder duidelijk, waardoor de gele nagellak soms gewoon een beetje viezig lijkt, in plaats van dat ie over lijkt te lopen in groen. Ook vond ik dat Charlie Seen in Green minder sterk en lang van kleur veranderde wanneer ik bijvoorbeeld mijn nagels onder de kraan hield. De nagellak dekt goed in twee laagjes, dat dan weer wel!

De essence Hello Autumn collectie is in september en oktober te koop bij Kruidvat en Trekpleister, máár zolang de voorraad strekt (psst: momenteel geldt 1 + 1 gratis op alle nagellak bij Kruidvat). Online kun je de essence Hello Autumn collectie -wat er nog van over is althans- hier vinden.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties