logo
10 September 2014

essence Hello Autumn Keep Calm & Go For a Walk nagellak

Gepost in beauty

essence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn nagellak review, essence hello autumn collectie, ombre nagellak, ombre nail art, nude nagellak, essenc hello autumn nagellak swatches, essence hellow autumn collectie, essence thermo effect nagellak, fashion is a party, fashion blogger, beautyblogessence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn nagellak review, essence hello autumn collectie, ombre nagellak, ombre nail art, nude nagellak, essenc hello autumn nagellak swatches, essence hellow autumn collectie, essence thermo effect nagellak, fashion is a party, fashion blogger, beautyblog

De nieuwe limited edition collectie van essence heet Hello Autumn en heeft een aantal leuke, mooie producten. Eén daarvan is thermo effect nagellak. Ik heb de essence Hello Autumn Keep Calm & Go For a Walk variant, een moeilijk te beschrijven kleurtje. Het is een soort “oud oranje” en zit ergens tussen een donkere nudetint en perzik in.

Keep Calm & Go For a Walk heeft dus een thermo effect. Een thermo wat? Ja, in de Hello Autumn collectie zit niet zomaar nagellak, maar nagellak die van kleur verandert wanneer de temperatuur verandert. Als ik bijvoorbeeld met mijn thermo effect nagellak onder de kraan ga, dan veranderen de tips van mijn nagels in een andere kleur (van nude-achtig naar taupe-achtig in dit geval). Mijn nagels krijgen dan een soort ombre effect, wat er super leuk uitziet! Helaas blijft het effect niet: na ongeveer een minuutje trekt de nagellak weer naar zo goed als één kleur.

Het is echt grappig om ermee te spelen: als ik even wat uit de koelkast pak dan zie ik mijn nagels al veranderen en wil ik er toch elke keer weer even naar kijken. Ik vind het jammer dat het effect niet blijft, want ik vind het cool! Ik ben dan ook super benieuwd geworden naar het effect bij de andere kleuren. Er is ook nog een groene en rode thermo effect nagellak in de Hello Autumn collectie namelijk.

Voor maar €1,99 vind ik deze nagellak zeker een leuk hebbedingetje. Vooral omdat de lak ook nog prima lakt en dekt in twee laagjes.

Je koopt de essence Hello Autumn collectie in september en oktober bij de Kruidvat en Trekpleister filialen zolang de voorraad strekt. Online kun je de producten hier vinden.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties