logo
13 September 2014

essence Hello Autumn Lip Cream 01 Beauti-FALL Red

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blogger, lip cream, red lip cream, essence hello autumn, essence hello autumn lip cream, essence hello autumn lip cream review, essence hello autumn review, beautyblog, vloeibare lipstick, roodbruine lipstick, essence lip cream

Niet alleen de nagellak uit de essence Hello Autumn collectie is mooi, ook de rode lip cream uit de collectie is een plaatje. Ik zou de lip cream omschrijven als een vloeibare lipstick. Doordat de cream vloeibaar is, vind ik hem lekker romig en is hij wat minder stroef dan een gewone lipstick. Perfect!

De lip cream is roodbruin en doet me gelijk denken aan de herfst. Dat de lip cream in de Hello Autumn collectie zit, is dus niet gek.

fashion is a party, fashion blogger, lip cream, red lip cream, essence hello autumn, essence hello autumn lip cream, essence hello autumn lip cream review, essence hello autumn review, beautyblog, vloeibare lipstick, roodbruine lipstick, essence lip creamfashion is a party, fashion blogger, lip cream, red lip cream, essence hello autumn, essence hello autumn lip cream, essence hello autumn lip cream review, essence hello autumn review, beautyblog, vloeibare lipstick, roodbruine lipstick, essence lip cream

Beauti-FALL Red dekt heel goed en blijft ook heel goed zitten. Ik ben dan ook heel erg blij met dit lipproduct, vooral omdat de lipcream maar €1,99 kost. Als je nog tegen deze rode lip cream aanloopt, dan zou ik ‘m dus zeker meenemen. En snel een beetje, want dikke kans dat de lipcream snel uitverkoopt. (Hoe vaak heb ik in hemelsnaam al het woord ‘lipcream’ geschreven?)

De Hello Autumn collectie van essence vind je in september en oktober bij Kruidvat en Trekpleister. Online koop je de collectie hier.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties