logo
20 September 2014

essie Fall In Line nagellak

Gepost in beauty

essie nagellak, essie fall 2014, essie fall in line nagellak, essie groene nagellak, essie grijze nagellak, grijsgroene nagellakessie nagellak, essie fall 2014, essie fall in line nagellak, essie groene nagellak, essie grijze nagellak, grijsgroene nagellak

essie Fall In Line komt uit de herfstcollectie van essie en is een jadegroene nagellak. Ik vind het een hele mooie, aparte tint, die ergens tussen groen en grijs in zit.

Maar wat ik vooral wil schrijven is: wow, wat lakt essie fijn! Óf het is heel lang geleden dat ik essie gedragen heb, óf ik heb nog nooit de nieuwste formule van essie geprobeerd. Of allebei. Ik denk dat laatste ;-). Het is echt heel lang geleden dat ik zo snel klaar was met nagels lakken. Het kwastje van essie is perfect, deze lak dekt perfect en deze lak droogt perfect. Yay voor essie!

essie is in Nederland verkrijgbaar bij DA, Etos, bol.com en wehkamp.nl voor €9,99 per stuk.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties