logo
25 September 2014

essie Style Cartel nagellak

Gepost in beauty

essie nagellak, essie style cartel, essie style cartel swatch, essie fall 2014 swatches, essie style cartel review, blauwe nagellak, paarse nagellak, nagellak herfst 2014, essie nagellak, nagellak bol.com, essie, beautyblog, fashion blog, fashion is a partyessie nagellak, essie style cartel, essie style cartel swatch, essie fall 2014 swatches, essie style cartel review, blauwe nagellak, paarse nagellak, nagellak herfst 2014, essie nagellak, nagellak bol.com, essie, beautyblog, fashion blog, fashion is a party

Naast Fall In Line zitten er natuurlijk nog meer nagellakken in de herfstcollectie van essie.

essie Style Cartel nagellak is er daar één van. Het is een kobalt- tot donkerblauwe lak die heel goed dekt en heel fijn lakt, net zoals haar jadegroene “zusje”.

Hoewel blauw helemaal niet tot mijn lievelingskleuren behoort, heb ik volgens mij van blauwe nagellakken de meeste (ik weet niet, er is gewoon iets met blauwe nagellak…). Style Cartel is een heerlijke aanvulling op mijn collectie, die op de foto’s hier wat paarser lijkt dan hij in werkelijkheid is.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de essie potjes altijd maar saai vond, maar nu ik essie nagellak herontdekt heb, ga ik de bijbehorende potjes ook meer waarderen. Ze passen bij de inhoud namelijk: niet te veel poespas, gewoon goed.

Je koopt essie Style Cartel bijvoorbeeld bij bol.com voor €9,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties