logo
17 September 2014

Face of the Day met o.a. essence Hello Autumn Eyeshadow Palette

Gepost in beauty

face of the day, beauty blog, fashion is a party, fashion blogger, essence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn eyeshadow palette, essence hello autumn eyeshadow palette keep calm & go for a walk, groene oogschaduw, green eyeshadow, essence hello autumn lip cream, face stockholm lip fix, giorgio armani luminous silk foundation, essence hello autumn colour adapting powder blush, laura mercier invisible loose setting powder, nars radiant creamy concealer, p2 illuminating touch primer, essence hello autumn lip cream keep calm & go for a walk, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel 40, essence hello autumn eye pencil charlie sheen in green, maybelline ultra brow brush on colourface of the day, beauty blog, fashion is a party, fashion blogger, essence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn eyeshadow palette, essence hello autumn eyeshadow palette keep calm & go for a walk, groene oogschaduw, green eyeshadow, essence hello autumn lip cream, face stockholm lip fix, giorgio armani luminous silk foundation, essence hello autumn colour adapting powder blush, laura mercier invisible loose setting powder, nars radiant creamy concealer, p2 illuminating touch primer, essence hello autumn lip cream keep calm & go for a walk, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel 40, essence hello autumn eye pencil charlie sheen in green, maybelline ultra brow brush on colour

Voor deze Face of the Day gebruikte ik een hele bups aan essence Hello Autumn producten, waaronder één van de pareltjes uit de collectie: het essence Hello Autumn Eyeshadow Palette in ’02 Keep Calm & Go For A Walk’. Maar de collectie is zo leuk én zo betaalbaar, dat ik er veel van heb gekocht en je dus niet alleen het oogschaduwpalette terug ziet in deze post.

…maar bijvoorbeeld ook de Colour Adapting Blush. Denk aan de Colour Adapting Foundation van Catrice, maar dan in blushvorm. Ik moest er erg aan wennen: als je de blush aanbrengt dan zie je hem niet zitten, dus ik maar poederen en poederen in de hoop wat kleur te gaan zien. Tot ik tien minuten later zo rood was als een tomaat. Aha: op het moment dat de blush op je huid wordt aangebracht, wordt hij langzaam steeds feller. En fel is ie hoor! Je hoeft echt maar klein beetje aan te brengen voor rode wangen. Best lastig, want je ziet dus niet gelijk of je te veel of te weinig hebt aangebracht. De Colour Adapting Blush is dan ook niets voor als je haast hebt, maar wel grappig om mee te “spelen”.

face of the day, beauty blog, fashion is a party, fashion blogger, essence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn eyeshadow palette, essence hello autumn eyeshadow palette keep calm & go for a walk, groene oogschaduw, green eyeshadow, essence hello autumn lip cream, face stockholm lip fix, giorgio armani luminous silk foundation, essence hello autumn colour adapting powder blush, laura mercier invisible loose setting powder, nars radiant creamy concealer, p2 illuminating touch primer, essence hello autumn lip cream keep calm & go for a walk, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel 40, essence hello autumn eye pencil charlie sheen in green, maybelline ultra brow brush on colour

De Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder werd me aangeraden door de visagist die me opmaakte voor de Grazia shoot afgelopen maart (maart alweer!). Ze zei dat er geen mooier los poeder is dan die van Laura Mercier en ik denk dat ze gelijk heeft. Het poeder matteert en egaliseert als de beste en is tegelijkertijd super natuurlijk. De textuur is dan ook heel licht en luchtig. Echt een aanrader!

face of the day, beauty blog, fashion is a party, fashion blogger, essence hello autumn, essence hello autumn review, essence hello autumn eyeshadow palette, essence hello autumn eyeshadow palette keep calm & go for a walk, groene oogschaduw, green eyeshadow, essence hello autumn lip cream, face stockholm lip fix, giorgio armani luminous silk foundation, essence hello autumn colour adapting powder blush, laura mercier invisible loose setting powder, nars radiant creamy concealer, p2 illuminating touch primer, essence hello autumn lip cream keep calm & go for a walk, make-up studio eye primer, chanel le volume de chanel 40, essence hello autumn eye pencil charlie sheen in green, maybelline ultra brow brush on colour

Ik heb hier een keer niet mijn Face Stockholm Lip Fix gebruikt en ik mis ‘m gelijk. Zoals je ziet trekt de Lip Cream best een beetje in de lijntjes. Dat zou in combinatie met de Lip Fix zeker minder zijn geweest en bovendien denk ik dat de lip cream er nog net wat beter/egaler door zou dekken. Helaas is Face Stockholm’s Lip Fix uit het assortiment volgens mij, dus ik moet er maar zuinig mee zijn.

Ik heb gebruikt:Gezicht
P2 Illuminating Touch Primer in ‘010 Touch of Luminous’
Giorgio Armani Luminous Silk foundation in ‘2’ (hier kun je Giorgio Armani Cosmetics vinden)
NARS Radiant Creamy Concealer in ‘2 Vanilla’ (kun je hier vinden)
Laura Mercier Invisible Loose Setting Powder

Wangen
essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush in ’01 Beauti-FALL Red’

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra Brow Brush On Colour in ‘light brown’
Catrice Lash/Brow Designer

Ogen
Make-Up Studio Eye Primer (kun je hier vinden)
essence Hello Autumn Eyeshadow Palette in ’02 Keep Calm & Go For A Walk’
essence Hello Autumn Eye Pencil in ’02 Charlie Seen In Green’
CHANEL Le Volume de CHANEL mascara in ’40’ (hier kun je Le Volume de CHANEL vinden)

Lippen
essence Hello Autumn Lip Cream in ‘C02 Keep Calm & Go For A Walk’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties