logo
11 September 2014

Face of the Day met o.a. GOSH Velvet Touch lipstick in ‘159 Boheme’

Gepost in beauty

face of the day, look of the day, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch lipstick boheme, gosh herfst winter 2014, grijs wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, bourjois liner pinceau liquid eyeliner, gosh double précision mascara, gosh defining brow gel, essence blush up! blush, giorgio armani silk foundation, nars radiant creamy concealer, illamasqua under eye concealer, catrice absolute bright eyeshadow palette, catrice cosmetics colour correcting mattifying powder, make up for ever aqua brow, face stockholm lip fix, fashion is a party, beautyblog, fashion bloggerface of the day, look of the day, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch lipstick boheme, gosh herfst winter 2014, grijs wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, bourjois liner pinceau liquid eyeliner, gosh double précision mascara, gosh defining brow gel, essence blush up! blush, giorgio armani silk foundation, nars radiant creamy concealer, illamasqua under eye concealer, catrice absolute bright eyeshadow palette, catrice cosmetics colour correcting mattifying powder, make up for ever aqua brow, face stockholm lip fix, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Voor deze Face of the Day gebruikte ik een paar nieuwe GOSH producten. Om te beginnen de Velvet Touch lipstick in ‘159 Boheme’. Wat een geweldige kleur! Echt helemaal mijn ding en mooi voor de herfst, als je het mij vraagt.

face of the day, look of the day, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch lipstick boheme, gosh herfst winter 2014, grijs wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, bourjois liner pinceau liquid eyeliner, gosh double précision mascara, gosh defining brow gel, essence blush up! blush, giorgio armani silk foundation, nars radiant creamy concealer, illamasqua under eye concealer, catrice absolute bright eyeshadow palette, catrice cosmetics colour correcting mattifying powder, make up for ever aqua brow, face stockholm lip fix, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Ten tweede probeerde ik voor deze look de GOSH Double Précision Mascara. Ook daar ben ik enthousiast over. Dit is nou een mascara die ik vernieuwend vind, maar wel vernieuwend op een nuttige manier. De Double Précision Mascara heeft namelijk twee verschillende borsteltjes: één speciaal voor de bovenste wimpers en één voor de onderste. En dat blijkt verrekte handig! Die van de onderste wimpers is kleiner en compacter zodat je minder snel knoeit en gemakkelijk bij alle kleine wimpers kunt.

face of the day, look of the day, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch lipstick boheme, gosh herfst winter 2014, grijs wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, bourjois liner pinceau liquid eyeliner, gosh double précision mascara, gosh defining brow gel, essence blush up! blush, giorgio armani silk foundation, nars radiant creamy concealer, illamasqua under eye concealer, catrice absolute bright eyeshadow palette, catrice cosmetics colour correcting mattifying powder, make up for ever aqua brow, face stockholm lip fix, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Ten derde gebruikte ik voor deze look de hele fijne GOSH Defining Brow Gel in een grijs/bruine tint: 003. Vooral dat laatste vind ik prettig: eindelijk een wimperproduct bij de drogist dat niet zo warmbruin van kleur is, maar meer grijs. De meeste wenkbrauwproducten zijn veel warmer van tint dan de meeste wenkbrauwen zijn. Soms vind ik dat wel mooi – om op die manier wat warmte toe te voegen aan mijn gezicht -, maar het is ook wel fijn om een gel te hebben die écht goed bij mijn wenkbrauwkleur past.

Tot slot wil ik nog even een niet-GOSH product in het zonnetje zetten: de Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner. Nadat ik met tal van budget eyeliners heb lopen kloten -excuse my language- de afgelopen tijd, heb ik eindelijk een eyeliner gekocht die online aangeraden werd. En niet onterecht! Deze liquid eyeliner is perfect!

face of the day, look of the day, gosh velvet touch lipstick, gosh velvet touch lipstick boheme, gosh herfst winter 2014, grijs wenkbrauwpotlood, wenkbrauwgel, bourjois liner pinceau liquid eyeliner, gosh double précision mascara, gosh defining brow gel, essence blush up! blush, giorgio armani silk foundation, nars radiant creamy concealer, illamasqua under eye concealer, catrice absolute bright eyeshadow palette, catrice cosmetics colour correcting mattifying powder, make up for ever aqua brow, face stockholm lip fix, fashion is a party, beautyblog, fashion blogger

Ik heb gebruikt:


Gezicht
Giorgio Armani Luminous Silk foundation in ‘2’ (hier kun je Giorgio Armani Cosmetics vinden)
NARS Radiant Creamy concealer in ‘2 Vanilla’ (kun je hier vinden)
Illasmasqua Under Eye Concealer
Catrice Absolute Bright Eyeshadow Palette in ‘010 Candy Warhol’ (de beige tint om te contouren)
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder in ‘010 Delicate Blossom’

Wangen
essence Blush Up! powder blush in ’20 Pinky Flow’
essence Wave Goddess highlighter powder in ’01 Sparkling Goddess’

Wenkbrauwen
GOSH Defining Brow Gel in ‘003’
Make Up For Ever Aqua Brow in ’25’

Ogen
Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer (kun je hier vinden)
Catrice Absolute Bright Eyeshadow Palette in ‘010 Candy Warhol’
Bourjois Liner Pinceau Liquid Eyeliner in ’32 Noir Beaux-Arts’ (kun je hier vinden)
GOSH Double Précision Mascara

Lippen
FACE Stockholm Lip Fix (hier kun je FACE Stockholm vinden)
GOSH Velvet Touch lipstick in ‘159 Boheme’

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties