logo
2 September 2014

Face of the Day met o.a. HEMA Pretty Lips lipgloss

Gepost in beauty

Face of the day met o.a. HEMA Pretty Lips Lipgloss, face of the day, coloured lip balm, hema coloured lip balm, p2 illuminating touch primer, yves saint laurent touche éclat, giorgio armani luminous silk foundation, illamasqua under eye concealer, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, hema highlighting bronzing powder, maybelline ultra-brow brush on colour, too faced shadow insurance, catrice velvet matt eyeshadow vanillaty fair, nyc smokin' hot show time volume mascara, mac prep + prime lip, make-up look, beautyblog

Voor deze look gebruikte ik twee mooie producten uit de zomercollectie van HEMA (die gelukkig nog verkrijgbaar is tot januari!): de HEMA Pretty Lips Lipgloss en de HEMA Highlighting Bronzing Powder.

De HEMA Pretty Lips Lipgloss (niet online verkrijgbaar, wel in de winkel) is een luchtige lipgloss, die meer weg heeft van een coloured lipbalm dan van een lipgloss. De lipgloss voelt heerlijk aan, plakt niet, verzorgt de lippen en geeft een echt ‘my lips but better’ effect. Perfect als je geen zin hebt in veel of opvallende make-up of als je ogen al de show stelen. Ik ben er fan van!

Face of the day met o.a. HEMA Pretty Lips Lipgloss, face of the day, coloured lip balm, hema coloured lip balm, p2 illuminating touch primer, yves saint laurent touche éclat, giorgio armani luminous silk foundation, illamasqua under eye concealer, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, hema highlighting bronzing powder, maybelline ultra-brow brush on colour, too faced shadow insurance, catrice velvet matt eyeshadow vanillaty fair, nyc smokin' hot show time volume mascara, mac prep + prime lip, make-up look, beautyblog

De HEMA Highlighting Bronzing Powder (ook niet online verkrijgbaar, wel in de winkel) is er in twee tinten: Yellow skin tone en Pink skin tone. Ik was weer eens eigenwijs en heb met mijn meer-roze-dan-gele ondertoon de Yellow skin tone gebruikt. Ze zijn allebei mooi, maar de Yellow skin tone is wat warmer, wat ik wel mooi vind bij de warme tinten die ik hier op mijn ogen en mond heb gebruikt. Wat mij betreft hoef je je dan ook niet aan je huidtype te houden, maar kies je gewoon voor de tint waar je het meest van houdt (of voor allebei, om af te wisselen!).

Face of the day met o.a. HEMA Pretty Lips Lipgloss, face of the day, coloured lip balm, hema coloured lip balm, p2 illuminating touch primer, yves saint laurent touche éclat, giorgio armani luminous silk foundation, illamasqua under eye concealer, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, hema highlighting bronzing powder, maybelline ultra-brow brush on colour, too faced shadow insurance, catrice velvet matt eyeshadow vanillaty fair, nyc smokin' hot show time volume mascara, mac prep + prime lip, make-up look, beautyblog

Op mijn ogen gebruikte ik onder andere de Catrice Velvet Matt Eyeshadow in ‘010 Vanillaty Fair’. Dit vind ik echt een aanrader! Dit is een perfecte, neutrale, matte tint om te gebruiken als highlighter of om compleet rondom je ogen te gebruiken (zoals ik hier heb gedaan), waardoor je ze optisch opligt en een egaal canvas van ze maakt. Vanillaty Fair komt uit de nieuwe collectie van Catrice en ga ik vast en zeker nog veel gebruiken.

Face of the day met o.a. HEMA Pretty Lips Lipgloss, face of the day, coloured lip balm, hema coloured lip balm, p2 illuminating touch primer, yves saint laurent touche éclat, giorgio armani luminous silk foundation, illamasqua under eye concealer, nyx powder blush taupe, catrice colour correcting mattifying powder, hema highlighting bronzing powder, maybelline ultra-brow brush on colour, too faced shadow insurance, catrice velvet matt eyeshadow vanillaty fair, nyc smokin' hot show time volume mascara, mac prep + prime lip, make-up look, beautyblog

Ik heb gebruikt:


Gezicht
P2 Illuminating Touch Primer in ’10, Touch of Luminous’
Yves Saint Laurent Touche Éclat in ’01 Rose Luminière’ (kun je hier vinden)
Giorgio Armani Luminous Silk Foundation in ‘2’
Illamasqua Under Eye Concealer
NYX Powder Blush in ‘PB11 Taupe’ (kun je hier vinden)
Catrice Colour Correcting Mattifying Powder in ‘010 Delicate Blossom’

Wangen
HEMA Highlighting Bronzing Powder in ’28, Yellow skin tone’ (hier kun je HEMA make-up vinden)

Wenkbrauwen
Maybelline Ultra-Brow Brush On Colour in ‘light brown’

Ogen
Too Faced Shadow Insurance Anti-Crease Eye Shadow Primer (kun je hier vinden)
Catrice Velvet Matt Eyeshadow in ‘010 Vanillaty Fair’
P2 Eye Dream Eye Shadow in ‘090 afternoon break’
NYC Smokin’ Hot Show Time Volume Mascara

Lippen
MAC Prep + Prime Lip (kun je hier vinden)
HEMA Pretty Lips Lipgloss SPF 15 in ‘Fiery Sunset’ (hier kun je HEMA make-up vinden)

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties