logo
3 September 2014

Zwart/wit

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, h&m divided, zara, zara romeinse sandalen, zara biosandalen, kokerrok, gestreepte rok, zonnebril, zwarte body, zomer outfit, zwart/wit outfitfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, h&m divided, zara, zara romeinse sandalen, zara biosandalen, kokerrok, gestreepte rok, zonnebril, zwarte body, zomer outfit, zwart/wit outfitZwart/Wit / Fashion is a partyfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, h&m divided, zara, zara romeinse sandalen, zara biosandalen, kokerrok, gestreepte rok, zonnebril, zwarte body, zomer outfit, zwart/wit outfitfashion is a party, fashion is a party outfits, fashion blogger, h&m divided, zara, zara romeinse sandalen, zara biosandalen, kokerrok, gestreepte rok, zonnebril, zwarte body, zomer outfit, zwart/wit outfit

Deze gestreepte kokerrok is denk ik het kledingstuk dat ik het vaakst heb gedragen deze zomer. En volgens mij is hij nog niet één keer hier voorbij gekomen. Daar moest dus maar eens verandering in komen!

Ik vind de rok super leuk door de strik op de voorkant en toch goed te combineren doordat hij zwart/wit is, ondanks de streepjes. Ik trek er sandaaltjes of een paar sneakers en een trui, t-shirt of jasje op aan en ik ben klaar. Het is een item waar ik alle kanten mee op kan, maar die toch niet saai is.

Het enige nadeel van de rok – van alle kokerrokken- is dat hij een beetje gaat lubberen aan het uiteinde. Echt, kan iemand daar wat op bedenken? Een stretch uitvinden die niet lubbert? That would be great, thanks.

Ik draag:

Pieces zwarte body met rits (kun je hier vinden)
ZARA gestreepte kokerrok met strik (hier kun je een look alike vinden)
ZARA Romeinse sandalen (hier kun je een look alike vinden)
H&M Divided zwarte zonnebril (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties