logo
15 September 2014

HEMA Shimmering Bronzing Pearls

Gepost in beauty

hema shimmering bronzing pearls, fashion is a party, shimmering bronzer, hema bronzer, bronzing pearls, illuminating bronzer, beautyblog, fashion blogger, beauty blog, hema shimmering bronzing pearls review

Van alle budgetmake-up die er is, is de make-up van HEMA altijd het budgetmerk waar ik pas het laatste aan denk. Regelmatig loop ik even langs het make-upschap bij bijvoorbeeld Kruidvat, maar als ik bij HEMA ben loop ik bijna nooit langs de make-up. Zonde eigenlijk, omdat HEMA best mooie producten heeft, heb ik weer gemerkt. Want laatst schreef ik toch al dat ik wat nieuwe HEMA make-up heb? Deze HEMA Shimmering Bronzing Pearls zijn er daar één van.

hema shimmering bronzing pearls, fashion is a party, shimmering bronzer, hema bronzer, bronzing pearls, illuminating bronzer, beautyblog, fashion blogger, beauty blog, hema shimmering bronzing pearls review
hema shimmering bronzing pearls, fashion is a party, shimmering bronzer, hema bronzer, bronzing pearls, illuminating bronzer, beautyblog, fashion blogger, beauty blog, hema shimmering bronzing pearls review

De parels zijn heel goed gepigmenteerd, dus ga je er met je kwast overheen, dan zou ik de kwast nog even afvegen aan bijvoorbeeld je hand voordat je de bronzer aanbrengt op je gezicht. De tint van de parels is prachtig warm en door de subtiele shimmer krijg je een mooie glow op je wangen.

hema shimmering bronzing pearls, fashion is a party, shimmering bronzer, hema bronzer, bronzing pearls, illuminating bronzer, beautyblog, fashion blogger, beauty blog, hema shimmering bronzing pearls review

Deze shimmering bronzing pearls doen mij erg denken aan de Catrice bronzer uit de Metallure collectie. Maar dié is inmiddels al vrijwel niet meer te koop en deze parels blijven dat wel. Ik kan ze zeker aanraden!

Je koopt de HEMA Shimmering Bronzing Pearls natuurlijk bij HEMA. Ze kosten €5,-.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties