logo
2 September 2014

Isabel Marant Resort 2015 lookbook

Gepost in fashion

isabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbookisabel marant 2015, isabel marant resort 2015, isabel marant slides, isabel marant birkenstock, isabel marant sandals, isabel marant kleding, isabel marant resort 2015 lookbook, isabel marant h&m trend, isabel marant lookbook

Inmiddels is Isabel Marant al jarenlang toonaangevend op modegebied. H&M Trend en ZARA (my favourites!) laten zich duidelijk door de collecties van de ontwerpster inspireren. Vandaar dat ik het altijd erg tof vind om de nieuwe collecties te zien van Isabel Marant: de kans is groot dat ik er vroeg of laat look alikes van wil of zal dragen.

Vorige week werd er weer een nieuw Isabel Marant lookbook gepubliceerd: het Isabal Marant Resort 2015 lookbook. Een resort collectie is een vroege lentecollectie. Zoals je ziet lijken Birkenstocks nog even te blijven in het modebeeld. Ik vind deze Isabel Marant versie van de sandalen super tof! De kleding in het lookbook is nog niet direct mijn ding, maar wat niet is kan nog komen.

Bron foto’s:
Blame it on fashion
Fashion Gone Rouge

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties