logo
23 September 2014

IsaDora Volume & Curl mascara

Gepost in beauty

isadora volume & curl mascara, isadora nederland, isadora v&d, isadora mascara, isadora verkooppunten, mascara verwijderen met water, favoriete mascara, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, isadora volume & curl mascara review

Ik ben zo blij dat IsaDora eindelijk te koop is in Nederland! Ik ken het merk van Zweedse beautybloggers, die vrijwel altijd lovend over het merk schrijven. Een paar jaar geleden, toen ik in Stockholm was, heb ik dan ook met pretoogjes voor het IsaDora schap gestaan. Ik wist op het moment suprême echter niet meer wat ik moest kiezen, dus ik ging zonder IsaDora naar huis. Stom hè?

Gelukkig kan ik nu gewoon in Nederland mijn slag slaan; sinds dit najaar is IsaDora namelijk te koop bij V&D. Om mee te beginnen probeerde ik de IsaDora Volume & Curl mascara.

Naast het feit dat deze mascara obviously voor volume en krul moet zorgen, heeft de mascara nog iets speciaals: de mascara kan super gemakkelijk verwijderd worden met warm water. Ik heb het geprobeerd en inderdaad: dat werkte prima. Ik zou echter niet weten waarom ik het zou wíllen – mascara alleen met warm water verwijderen-, maar voor die enkele dag dat ik naast oogmake-upremover grijp is het handig.

isadora volume & curl mascara, isadora nederland, isadora v&d, isadora mascara, isadora verkooppunten, mascara verwijderen met water, favoriete mascara, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, isadora volume & curl mascara review

Ik zou heel technisch kunnen gaan doen over het borsteltje, de substantie, hoe zwart de mascara is en hoeveel of hoe weinig de mascara last heeft van klonteren, maar uiteindelijk gaat het bij mascara voor mij maar om één ding: hij is gewoon fijn of hij is het gewoon niet (en ja, dat hangt natuurlijk samen met de zojuist genoemde punten).

Deze IsaDora Volume & Curl mascara is gewoon (super!) fijn. Hij maakt mijn wimpers snel en gemakkelijk zwart en langer, zonder klonten. Hieronder zie je het resultaat van één laagje.

isadora volume & curl mascara, isadora nederland, isadora v&d, isadora mascara, isadora verkooppunten, mascara verwijderen met water, favoriete mascara, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, isadora volume & curl mascara review

Ja, van mij mag de IsaDora Volume & Curl mascara in mijn top drie favoriete mascara’s, samen met CHANEL Le Volume de Chanel en Make-Up Studio False Lash Effect 4D mascara.

IsaDora is sinds deze week te koop bij een aantal V&D filialen in Nederland: Hoofddorp, Dordrecht, Heerlen, Rotterdam, Zuidplein, Roosendaal en Amsterdam Noord. De IsaDora Volume & Curl mascara kost €16,95.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties