logo
9 September 2014

MAC A Novel Romance Hearts Aflame lipstick

Gepost in beauty

fashion is a party, fashion blog, beautyblog, mac a novel romance collection, mac a novel romance review, mac a novel romance hearts aflame lipstick, mac hearts aflame, bruinrode lipstick, donkerrode lipstick, mac lipstick, lipstick voor de herfst, mac a novel romance swatches, mac a novel romance lipstickfashion is a party, fashion blog, beautyblog, mac a novel romance collection, mac a novel romance review, mac a novel romance hearts aflame lipstick, mac hearts aflame, bruinrode lipstick, donkerrode lipstick, mac lipstick, lipstick voor de herfst, mac a novel romance swatches, mac a novel romance lipstick

In de nieuwste limited edition collectie van MAC – A Noval Romance- zit deze mooie lipstick: MAC Hearts Aflame. Het is een prachtige tint voor de herfst, al zou ik ‘m elk jaargetijde dragen.

fashion is a party, fashion blog, beautyblog, mac a novel romance collection, mac a novel romance review, mac a novel romance hearts aflame lipstick, mac hearts aflame, bruinrode lipstick, donkerrode lipstick, mac lipstick, lipstick voor de herfst, mac a novel romance swatches, mac a novel romance lipstick

De lipstick lijkt in de huls wat warmer dan hij is: op de lippen gaat hij richting bordeaux, terwijl het in de huls meer een kastanjetint lijkt. Hoewel het een donkere lipstick is, vind ik ‘m heel draagbaar. Hij ziet er op de lippen uit als een donkerrode lipstick en alles wat nog in de buurt van rood zit vind ik al gauw draagbaarder dan bijvoorbeeld (donker)bruin of (donker)paars. MAC Hearts Aflame is super gepigmenteerd en droogt de lippen niet uit: ook over de textuur ben ik dus te spreken.

MAC A Novel Romance Hearts Aflame liptick / Fashion is a partyfashion is a party, fashion blog, beautyblog, mac a novel romance collection, mac a novel romance review, mac a novel romance hearts aflame lipstick, mac hearts aflame, bruinrode lipstick, donkerrode lipstick, mac lipstick, lipstick voor de herfst, mac a novel romance swatches, mac a novel romance lipstick

MAC A Novel Romance Hearts Aflame lipstick is nu te koop bij de MAC Counters (zolang de voorraad strekt!). Als ik dit schrijf is de A Novel Romance collectie nog niet te koop in de MAC webshop, maar daar komt ergens deze week waarschijnlijk verandering in. Wel is de collectie al te koop in de webshop van de Bijenkorf, maar Hearts Aflame is daar helaas uitverkocht. De lipstick kost €18,50.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties