logo
26 September 2014

Menorquinas

Gepost in mijn outfits

menorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blogmenorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blogmenorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blogmenorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blogmenorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blogmenorquina, menorquinas, menorquina shoes, menorquina mallorca, spaanse schoenen, leren slipper, boohoo, monki, h&m, zerouv.com, cat eye zonnebril, cognac, oversized knit, slim boyfriend jeans, destroyed boyfriend jeans, fashion is a party, fashion blog

Het klassieke Spaanse schoentje is nu ook in Nederland te koop! Je kunt de leren Menorquinas uit Mallorca sinds kort namelijk kopen op Menorquinas.nl namelijk. Alvast voor volgend jaar ;-).

Ik draag:

boohoo donkergroene oversized knit (hier kun je een look alike vinden)
Monki destroyed slim boyfriend jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M bruine tailleriem (hier kun je een look alike vinden)
Menorquina bruine leren slipper (kun je hier vinden)
zeroUV bruine cat eye zonnebril (kun je hier vinden)
OPI Going My Way Or Norway? nagellak

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties