logo
19 September 2014

Retro diva

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion blogger, miu miu zonnebril, h&m divided, kanten broek, espadrilles, zwarte espadrilles, designer zonnebril, parelketting, h&m, new yorker, zomeroutfit, fashion is a party outfit, doorschijnende broekfashion is a party, fashion blogger, miu miu zonnebril, h&m divided, kanten broek, espadrilles, zwarte espadrilles, designer zonnebril, parelketting, h&m, new yorker, zomeroutfit, fashion is a party outfit, doorschijnende broekfashion is a party, fashion blogger, miu miu zonnebril, h&m divided, kanten broek, espadrilles, zwarte espadrilles, designer zonnebril, parelketting, h&m, new yorker, zomeroutfit, fashion is a party outfit, doorschijnende broekfashion is a party, fashion blogger, miu miu zonnebril, h&m divided, kanten broek, espadrilles, zwarte espadrilles, designer zonnebril, parelketting, h&m, new yorker, zomeroutfit, fashion is a party outfit, doorschijnende broekfashion is a party, fashion blogger, miu miu zonnebril, h&m divided, kanten broek, espadrilles, zwarte espadrilles, designer zonnebril, parelketting, h&m, new yorker, zomeroutfit, fashion is a party outfit, doorschijnende broek

Mijn Miu Miu zonnebril doet echt zoveel! Stel je deze look eens voor zonder bril: dat zou een stuk minder ‘diva’ geweest zijn, toch?

Ik vind het heerlijk om de bril te combineren met deze broek-als-een-gordijn. Zowel qua stijl als qua kleur passen ze perfect bij elkaar, vind ik. Een parel, simpele tank top en espadrilles and I’m an instant retro diva, haha!

New Yorker zwarte tank top (hier kun je een look alike vinden)
H&M Divided crème kanten broek
Spot on via Sarenza zwarte espadrilles (hier kun je look alikes vinden)
H&M goudkleurige parelketting (hier kun je een look alike vinden)
Miu Miu via Sunglasses Shop cat eye zonnebril (kun je hier vinden)

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties