logo
29 September 2014

MOAM x HEMA

Gepost in fashion

moam x hema, moam x hema rookworstshirt, rookworst t-shirt, hema rookworst t-shirt, hema rookworstshirt, afterdrk rookworstshirt, kokerrok, hema designersamenwerking, jonge modeontwerpers, unisex sweater, lancering moam x hema, fashion blog, fashion is a party

Sinds vandaag is de MOAM x HEMA collectie verkrijgbaar: een samenwerking tussen HEMA en vier jonge modeontwerpers. MOAM is een platform dat jong, kunstzinnig talent koppelt aan gerenommeerde namen uit de mode- en kunstindustrie.

Wellicht dat je al van de MOAM x HEMA collectie gehoord hebt door het rookworstshirt dat bijvoorbeeld Sabrina al eerder droeg. Dit shirt is absoluut de eyecatcher van de collectie en was vanochtend in een vloek en een zucht uitverkocht in de HEMA webshop. De rest vliegt ook hard de webshop uit, dus be quick!

Ik vind de MOAM x HEMA collectie echter ook buiten dit super populaire shirt om de moeite waard. De collectie zit vol mooie basics met fijne prijzen en ben erg benieuwd naar de kwaliteit (waar ik me niet veel zorgen om maak). Mijn favoriet uit de collectie is deze sweater, maar deze rok lijkt me ook prachtig.

Ik zeg: op naar meer van dit soort toffe samenwerkingen HEMA! Dé manier om de HEMA kleding op de kaart te zetten.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties