logo
10 September 2014

I don’t want Summer to be over

Gepost in mijn outfits

fashion is a party, fashion is a party outfit, fashion is a party blog, fashion blogger, fashion blog, oversized chain necklace, xl schakelketting, mango, bershka, h&m, c&a, h&m trend, leather slides, muscle tee, muscle tee combineren, rood accessoire, zomeroutfitfashion is a party, fashion is a party outfit, fashion is a party blog, fashion blogger, fashion blog, oversized chain necklace, xl schakelketting, mango, bershka, h&m, c&a, h&m trend, leather slides, muscle tee, muscle tee combineren, rood accessoire, zomeroutfitfashion is a party, fashion is a party outfit, fashion is a party blog, fashion blogger, fashion blog, oversized chain necklace, xl schakelketting, mango, bershka, h&m, c&a, h&m trend, leather slides, muscle tee, muscle tee combineren, rood accessoire, zomeroutfit

De titel zegt genoeg. Er komen nog maanden genoeg voor leren laarzen en coltruien. Ik blijf nog even vriendjes met de muscle tee.

Ik draag:

Bershka witte kanten cropped top
H&M Divided grijze muscle tee (hier kun je een look alike vinden)
C&A zwart/witte losvallende broek (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend rode leren slippers (hier kun je look alikes vinden)
MANGO rode oversized schakelketting

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties