logo
7 September 2014

NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby

Gepost in beauty

NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby / Fashion is a party, nyc expert last lip lacquer, rode lipstick, rode budget lipstick, rode lipstick budget, budget make-up aanraders, vloeibare lipstick, beauty blog, fashion blogger, knalrode lipstick, nyc rockaway ruby, kruidvat, new york color, nyc expert last lip lacquer review

Een tijdje geleden liet ik al een NYC Expert Last Lip Lacquer zien in een Face of the Day. Toen schreef ik dat ik er gauw nog één wilde laten zien. Bij deze: hier is NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby! Een knalrode vloeibare lipstick, zou je het kunnen noemen.

Mij deed Rockaway Ruby erg denken aan dit essence product dat ik laatst liet zien. Ze lijken erg op elkaar, zowel qua textuur als qua kleur. essence Silky Red vind ik net wat donkerder en chiquer. NYC Rockaway Ruby is net wat knallender en heeft net iets meer roze in zich.

De NYC Expert Last Lip Lacquer die ik in mijn Face of the Day liet zien -Bare Brooklyn, een nude tint- was heel anders van textuur: minder mat, wat minder dekkend en daarmee meer zoals een lipgloss. Aan deze Rockaway Ruby is niets lipgloss-achtigs te ontdekken eigenlijk, op de aplicator na.

NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby / Fashion is a party, nyc expert last lip lacquer, rode lipstick, rode budget lipstick, rode lipstick budget, budget make-up aanraders, vloeibare lipstick, beauty blog, fashion blogger, knalrode lipstick, nyc rockaway ruby, kruidvat, new york color, nyc expert last lip lacquer reviewNYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby / Fashion is a party, nyc expert last lip lacquer, rode lipstick, rode budget lipstick, rode lipstick budget, budget make-up aanraders, vloeibare lipstick, beauty blog, fashion blogger, knalrode lipstick, nyc rockaway ruby, kruidvat, new york color, nyc expert last lip lacquer review

Net zoals ik van essence Silky Red fan was (ben!), ben ik dat ook van deze NYC Rockaway Ruby. Ik heb er eigenlijk niets negatiefs op aan te merken.

NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby / Fashion is a party, nyc expert last lip lacquer, rode lipstick, rode budget lipstick, rode lipstick budget, budget make-up aanraders, vloeibare lipstick, beauty blog, fashion blogger, knalrode lipstick, nyc rockaway ruby, kruidvat, new york color, nyc expert last lip lacquer review

Je koopt NYC Expert Last Lip Lacquer 500 Rockaway Ruby voor €3,49 bij een Kruidvat filiaal of hier in de Kruidvat webshop.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties