logo
16 September 2014

Rihanna in TUSH magazine

Gepost in fashion

Rihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazineRihanna in TUSH magazine

Tja, ik val een beetje in herhaling, maar ik vind het geweldig hoe Rihanna er al-tijd anders uitziet en daar ook nog (bijna) altijd mee wegkomt. Zoals hier weer, met lang, grijs haar, witte wenkbrauwen, één of andere hoofdtooi en weet ik niet wat nog meer in het Duitse TUSH magazine.

Plus ik herken mezelf heel erg in haar. Ik houd ook wel van een beetje fout en vind experimenteren met kleding en make-up nog altijd leuk (al hoef ik het niet altijd meer zelf aan of op, ik vind het altijd tof om naar te kijken). Ik heb vaak gehoord dat ik nog een vuilniszak aan kan trekken of het staat me (waarvoor mijn dank), maar als dat voor íemand geldt dan is het niet voor mij, maar voor Rihanna.

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties