logo
5 September 2014

NYC 345 Peach Popsicles en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 350 Fruit Spritz nagellak

Gepost in beauty

NYC 345 Peach Popsicles en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 350 Fruit Spritz nagellak, fashion is a party, perzikkleurige nagellak, color frenzy textured nail color fruit spritz, polkadot nail art, sally hansen color frenzy nagellak, nails of the day, koraal nagellak, nagellak zomer 2014, glitternagellak, sally hansen nail polish, sally hansen color frenzy nail polishNYC 345 Peach Popsicles en Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 350 Fruit Spritz nagellak, fashion is a party, perzikkleurige nagellak, color frenzy textured nail color fruit spritz, polkadot nail art, sally hansen color frenzy nagellak, nails of the day, koraal nagellak, nagellak zomer 2014, glitternagellak, sally hansen nail polish, sally hansen color frenzy nail polish

Ik schreef toch dat alle Sally Hansen Color Frenzy lakjes anders zijn? Deze Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 350 Fruit Spritz nagellak heeft weer heel andere glitters dan Sally Hansen Color Frenzy Spark & Pepper, die ik eerder liet zien. Er zitten minder glitters in Fruit Spritz en ze zijn allemaal rond en van gelijke grootte. Daardoor vind ik Fruit Spritz wat “liever” dan Spark & Pepper.

Helaas heeft Fruit Spritz wel wat neiging tot bubbelen, zoals je misschien op de bovenste foto kunt zien. Ik heb mijn best gedaan zo dun mogelijk te lakken, maar lak je inderdaad heel dun met deze lak, dan blijft er geen glitter meer over. Ik draag hier namelijk al twee laagjes! Fruit Spritz geeft dus echt weinig glitter af, maar eigenlijk vind ik het wel schattig: de glitters zijn nu meer polkadots dan glitters.

NYC Peach Popsicles zou logischerwijs – gezien haar naam- perzikkleurig zijn, maar ik vind het meer een koraaltint. Of zalm misschien. Perzikkleurige lakjes zijn vaak wat frisser en net wat meer oranje, naar mijn idee. Peach Popsicles lakt fijn en dekt volledig in twee laagjes.

Ik vind de twee lakken een leuke combinatie, maar ik was deze ‘manicure’ ook al gauw weer zat. Op die stipjes ben ik vrij snel uitgekeken, omdat het zo irritant is dat ze bij 99% van mijn outfits niet per se passen. Dan heb je een stoere zwarte outfit aan en dan denk je toch: hmmm, deze nagels erbij zijn nu een beetje jammer.

Je koopt NYC 345 Peach Popsicles bij Kruidvat winkels en hier in de Kruidvat webshop voor €2,49. Sally Hansen Color Frenzy Textured Nail Color 350 Fruit Spritz is te koop bij DA en online bijvoorbeeld hier voor €10,99.

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties