logo
4 September 2014

Throwback Thursday

Gepost in mijn outfits

throwback thursday, throwback thursday fashion is a party, vogue fashion night out 2013, september 2013, outfitfoto's fashion is a party, h&m fashion against aids, river island sandalen, vintage ketting, zwarte tank top, rood haar, dior rouge dolce vita, fashion is a party rood haar, outfitpostthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, vogue fashion night out 2013, september 2013, outfitfoto's fashion is a party, h&m fashion against aids, river island sandalen, vintage ketting, zwarte tank top, rood haar, dior rouge dolce vita, fashion is a party rood haar, outfitpostthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, vogue fashion night out 2013, september 2013, outfitfoto's fashion is a party, h&m fashion against aids, river island sandalen, vintage ketting, zwarte tank top, rood haar, dior rouge dolce vita, fashion is a party rood haar, outfitpostthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, vogue fashion night out 2013, september 2013, outfitfoto's fashion is a party, h&m fashion against aids, river island sandalen, vintage ketting, zwarte tank top, rood haar, dior rouge dolce vita, fashion is a party rood haar, outfitpostthrowback thursday, throwback thursday fashion is a party, vogue fashion night out 2013, september 2013, outfitfoto's fashion is a party, h&m fashion against aids, river island sandalen, vintage ketting, zwarte tank top, rood haar, dior rouge dolce vita, fashion is a party rood haar, outfitpost

Foto’s van september 2013. Vorig jaar was het in september ook nog warm, zoals je ziet. Ik was hier in Amsterdam en ik kan me herinneren dat ik het zo’n mooie dag vond. En dat ik blij was dat ik niet te vroeg en niet te laat was voor de avondzon.

Ohja, en ik weet ook nog dat het de dag was voordat mijn camera kapot ging. Achteraf heb ik daardoor het gevoel dat ik me daardoor éxtra onbezorgd heb gevoeld ofzo, omdat ik daar toen nog niets vanaf wist.

De sandalen staan inmiddels trouwens in mijn shop – je vindt ze hier.

Ik draag:

New Yorker zwarte tank top (hier kun je een look alike vinden)
H&M FAA felblauwe palazzo broek (hier kun je een look alike vinden)
vintage goudkleurige ketting met blauwe steen
River Island zwarte sandalen met goudkleurige gespen
Dior lipstick in ’014 Rouge Dolce Vita’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties