logo
9 September 2014

Sweet as ice

Gepost in mijn outfits

h&m trend, h&m trend gele jurk, h&m trend kanten jurk, nike air force one, zomer outfit, sneakers onder een jurkje, pareloorbellen, dior pearl earrings, nike sneakers, fashion is a party, fashion bloggerh&m trend, h&m trend gele jurk, h&m trend kanten jurk, nike air force one, zomer outfit, sneakers onder een jurkje, pareloorbellen, dior pearl earrings, nike sneakers, fashion is a party, fashion bloggerh&m trend, h&m trend gele jurk, h&m trend kanten jurk, nike air force one, zomer outfit, sneakers onder een jurkje, pareloorbellen, dior pearl earrings, nike sneakers, fashion is a party, fashion bloggerh&m trend, h&m trend gele jurk, h&m trend kanten jurk, nike air force one, zomer outfit, sneakers onder een jurkje, pareloorbellen, dior pearl earrings, nike sneakers, fashion is a party, fashion blogger

Heerlijk: stoere sneakers onder een girly jurkje. Ik zou dit dágen achter elkaar kunnen dragen (inclusief het ijsje als accessoire). Ik weet dat er altijd mensen blijven die sneakers onder een girly jurkje not done vinden, maar zeg nou zelf: hakken hieronder was een toch een stuk minder spannend geweest?

Ik draag:

H&M Trend geel kanten jurkje (hier kun je een look alike vinden)
Nike Air Force 1 sneakers (kun je hier vinden)
pareloorbellen van Etsy (hier kun je look alikes vinden)
ZARA ring met parels (hier kun je een look alike vinden)

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties