logo
30 September 2014

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream, Aqua Boost Sorbet en Eye Cream

Gepost in beauty

the body shop, the body shop vitamin e, the body shop eye cream, the body shop moisture cream, the body shop aqua boost sorbet, the body shop zomerproducten, the body shop huidverzoring, the body shop huidverzorging review, the body shop vitamin e aqua boost sorbet review, the body shop vitamin e moisture cream, the body shop vitamin e eye cream, beautyblog, fashion blog, fashion is a party, ooogcrème, moisturizer, gezichtsmasker

Eigenlijk is de Vitamin E lijn van The Body Shop vooral geschikt voor de zomer, maar hé: zo gaat dat soms met dingen… opeens is het 21 september geweest, is het alweer herfst, maar wil je toch nog schrijven over iets wat vooral geschikt is voor de zomer. Gelukkig lijkt me dat niet zó’n ramp, want ook buiten de zomer om zijn dit fijne producten, kan ik alvast verklappen.

Ik wilde graag meer producten uit de Vitamin E lijn van The Body Shop proberen, omdat ik erg te spreken ben over het Overnight Serum-in Oil uit de lijn. Ik heb gebruik ‘m nog steeds dagelijks gebruik. Een goede moisturizer en goed gezichtsmasker (dat is tenminste hoe ik de Aqua Boost Sorbet heb gebruikt, als masker) kan ik altijd wel gebruiken en mijn oogcrème van philosophy was aan vervanging toe. Zodoende bestelde ik de Moisture Cream, Aqua Boost Sorbet en Eye cream.

Je kunt echt merken dat het drie producten zijn uit dezelfde lijn: alle drie zijn ze erg luchtig en fris (en daarom dus extra fijn in de zomer). Het Overnight Serum-in Oil vind ik echt anders ten opzichte van deze drie: een stuk vetter (niet op een negatieve manier, ik houd van vet op mijn huid!). En dat is natuurlijk ook niet onlogisch, dat een olie vet(ter) is.

De moisture cream vind ik meer een dagcrème dan echt een moisturizer, maar het heet ook een moisture cream en geen moisturizer, dus ik neem het The Body Shop niet kwalijk. De Cream is heerlijk verfrissend als je ‘s ochtends uit je warme bed komt: je bent gelijk wakker. Datzelfde geldt voor de Aqua Boost Sorbet, een heel apart product. Het is geen crème, het is geen masker, het zit er ergens tussenin. En de textuur is heel apart, als een soort van smeuïige slush puppie (ja sorry, dat was de eerste associatie die ik had). Ik vind het heerlijk om de Sorbet dik op te doen voor ik ga slapen. Het is niet nodig hem af te spoelen, zoals je bij veel maskers doet: je gebruikt hem als een een extra dikke crème, als extra verzorging. ‘s Ochtends gebruik ik ‘m overigens liever niet, omdat ik hem niet zo fijn in gebruik vind in combinatie met make-up.

The Body Shop Vitamin E Moisture Cream, Aqua Boost Sorbet en Eye Cream / Fashion is a party

Dan de Eye Cream. Sinds ik oogcrème gebruik (pas ongeveer een half jaar), kan ik niet meer zonder! Mijn huid is sowieso al heel droog, maar de huid rondom mijn ogen nog het meeste. Helaas vind ik de Vitamin E Eye Cream van The Body Shop niet zo goed als mijn oogcrème van philosophy. De Eye Cream van The Body Shop verfrist, verkoelt en verzorgt wel, maar mijn huid voelt lang niet zo gevoed als toen ik philosophy nog gebruikte. Nu is het ook nogal oneerlijk om de The Body Shop Vitamin E Eye Cream met de full of promise eye cream van philosophy te vergelijken, want de tweede is drie keer zo duur.

Conclusie: van deze drie producten ben ik het meest te spreken over de Moisture Cream en Aqua Boost Sorbet. Vooral omdat ik denk dat dit fijne producten zijn voor élk huidtype, wat ook bij de productbeschrijving aangegeven staat. Mijn droge huid zou nog best wat meer vet kunnen gebruiken, maar ik gebruik de producten met plezier. Ook de Eye Cream is prima, maar deze had van mij wat geconcentreerder gemogen.

De The Body Shop Vitamin E lijn is natuurlijk te koop bij de The Body Shop filialen en in de webshop. De Moisture Cream kost €10,- (50 ml.), de Aqua Boost Sorbet €19,- (50 ml.) en de Eye Cream €15,- (15 ml.).

Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties