logo
21 September 2014

TOPSHOP x Zalando

Gepost in fashion

TOPSHOP x Zalando, bloggers TOPSHOP x Zalando, Raspberry & Rouge, TOPSHOP x Zalando campaign, bloggers modelling, TOPSHOP bij Zalando, fashion is a party blog, fashion is a party, fashion blogger, fashion bloggers Zalando, fashion bloggers TOPSHOP, fall/winter 2014

In juli werd bekend dat Zalando TOPSHOP en TOPMAN gaat verkopen. Toch leuk nieuws, al kunnen we TOPSHOP al vinden in de Bijenkorf in Amsterdam, bestellen via de TOPSHOP webshop én binnenkort in een eigen TOPSHOP winkel in Amsterdam shoppen.

Inmiddels is de (eerste) campagne van TOPSHOP x Zalando gepubliceerd, waarvoor zes Europese bloggers zijn ingeschakeld. Afgevaardigde van Nederland is Rebecca.

Ik vind de collectie nog wat bescheiden, maar wel erg leuk. En ik neem aan dat het aantal stuks uitgebreid zal worden wanneer de samenwerking bevalt.

Je shopt TOPSHOP x Zalando hier.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties