logo
16 September 2014

Zitschoenen

Gepost in mijn outfits

zitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfitzitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfitzitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfitzitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfitzitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfitzitschoenen, party pumps, vanharen pumps, zwarte pumps, plateau pumps, bershka, stretch broek, lichtblauwe blouse, pareloorbellen, etsy, steiger, outfit, fashion is a party, fashion blogger, double pearl earrings, peeptoe pumps, fashion is a party outfit

Zitschoenen. Je kunt ermee zitten, maar je kunt er natuurlijk ook een steiger mee beklimmen.

Ik was er snel over uit dat ik mijn nieuwe party pumps met de meest casual blouse die ik heb wilde combineren.

Wat vind je? Geslaagd?

Ik draag:

Savannah lichblauwe blouse (hier kun je een look alike vinden)
Bershka zwarte stretch broek (hier kun je een look alike vinden)
vanHaren zwarte peeptoe pumps met plateau (kun je hier vinden)
pareloorbellen van Etsy (hier kun je look alikes vinden)
MAC x Kelly Osbourse lipstick in ‘Strip Poker’
essence Hello Autumn nagellak in ‘Keep Calm & Go For A Walk’

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties