logo
13 October 2014

Whites done right

Gepost in mijn outfits

converse all stars ox leather white mono, fashion is a party, fashion blogger, converse all stars, witte all stars, leren all stars, stargazer lipstick 106, acid wash denim jack, primark, pro shoes, topshop, maxi dress, maxi jurk, grijze maxi jurk, topshop maxi jurk, lage witte all stars, neon pink lipstick, nyc lavender blossomconverse all stars ox leather white mono, fashion is a party, fashion blogger, converse all stars, witte all stars, leren all stars, stargazer lipstick 106, acid wash denim jack, primark, pro shoes, topshop, maxi dress, maxi jurk, grijze maxi jurk, topshop maxi jurk, lage witte all stars, neon pink lipstick, nyc lavender blossomconverse all stars ox leather white mono, fashion is a party, fashion blogger, converse all stars, witte all stars, leren all stars, stargazer lipstick 106, acid wash denim jack, primark, pro shoes, topshop, maxi dress, maxi jurk, grijze maxi jurk, topshop maxi jurk, lage witte all stars, neon pink lipstick, nyc lavender blossomconverse all stars ox leather white mono, fashion is a party, fashion blogger, converse all stars, witte all stars, leren all stars, stargazer lipstick 106, acid wash denim jack, primark, pro shoes, topshop, maxi dress, maxi jurk, grijze maxi jurk, topshop maxi jurk, lage witte all stars, neon pink lipstick, nyc lavender blossomconverse all stars ox leather white mono, fashion is a party, fashion blogger, converse all stars, witte all stars, leren all stars, stargazer lipstick 106, acid wash denim jack, primark, pro shoes, topshop, maxi dress, maxi jurk, grijze maxi jurk, topshop maxi jurk, lage witte all stars, neon pink lipstick, nyc lavender blossom

Natuurlijk wilde ik gelijk mijn nieuwe All Stars inleiden, voordat de vrieskou toeslaat. Ik vind de combinatie met het acid wash denim jack en de girly hot pink lipstick goed geslaagd. Jij?

Ik draag:

TOPSHOP grijze maxi jurk (hier kun je een look alike vinden)
Jacqueline de Yong witte tank top (hier kun je een look alike vinden)
Fashionology Tiny Collection kettinkjes
Primark acid wash denim jack (hier kun je een look alike vinden)
Converse All Stars Ox Leather White Mono sneakers via PRO (kun je hier vinden)
Stargazer lipstick in ‘106’
NYC Lavender Blossom nagellak

Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties