logo
6 October 2014

adidas Originals x adoro FARM fall/winter 2014 part 2

Gepost in fashion

adidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a partyadidas Originals x the Farm, adidas Originals x adoro Farm, adidas Originals x the Farm fall/winter 2014, adidas fall/winter 2014, adidas Originals x the Farm lookbook, fashion blogger, fashion is a party

Jullie weten ondertussen dat ik een fan ben van de samenwerking tussen adidas en adoro FARM, dus ook de nieuwste adidas Originals x adoro FARM collectie wil ik weer heel graag met jullie delen.

Ik moet zeggen dat ik de eerste collectie van de drie collecties tot nu toe nog steeds het leukste vind, maar ook deze printjes mogen er weer zijn, toch? De sweaters en jacks blijven favoriet bij mij. En de schoenen, niet te vergeten.

Deze nieuwe collectie is al verkrijgbaar bij adidas!

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties