logo
5 October 2014

Toekans en ananassen

Gepost in mijn outfits

ananasprint, toekanprint, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, monki zonnebril, cat eye zonnebril, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogger, fashionblog, outfitpost, adidas originals x the farm collectieananasprint, toekanprint, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, monki zonnebril, cat eye zonnebril, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogger, fashionblog, outfitpost, adidas originals x the farm collectieananasprint, toekanprint, adidas originals x the farm, adidas gazelle sneakers, rode lipstick, monki zonnebril, cat eye zonnebril, fashion is a party outfits, fashion is a party, fashion blogger, fashionblog, outfitpost, adidas originals x the farm collectie

Vlak voordat het echt te niet-zomers meer zou zijn, wilde ik toch echt één keer mijn twee adidas Originals x The Farm items aan hebben gehad: het vest en de Gazelle sneakers. Ze hebben een andere print, maar komen uit dezelfde collectie en passen qua stijl dus wel bij elkaar, vind ik.

Het vest (of jack… how would you call it?) vind ik overigens ook best nog wel in de herfst kunnen door de warme kleuren. De sneakers daarentegen (psssst, ze zijn in de sale!), met hun ananasjes, moeten nu maar weer een half jaar wachten tot we ze wederzien.

Ik draag:

adidas Originals x The Farm vest (hier kun je adidas Originals x The Farm vinden)
Vero Moda donkergrijze jeans (hier kun je een look alike vinden)
adidas Originals x The Farm Gazelle sneakers (kun je hier vinden)
Monki groene cat eye zonnebril

Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties