logo
17 October 2014

Alexander Wang x H&M – de complete collectie!

Gepost in fashion

alexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyAlexander Wang x H&M - de complete collectie! / Fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a partyalexander wang x h&m, alexander wang x h&m 6 november, alexander wang x h&m collectie, alexander wang x h&m beelden, alexander wang x h&m lookbook, alexander wang, h&m designer samenwerking, alexander wang x h&m 2014, alexander wang x h&m nederland, fashion blogger, fashion is a party

Eindelijk is zijn alle beelden van de complete Alexander Wang x H&M collectie vrijgegeven! Maar als ik heel eerlijk ben… de collectie valt me een beetje tegen.

Ik vind het allemaal wel érg sporty en ik vind het jammer dat er op zoveel items het logo of de AW initialen staan. Toch ben ik van een aantal items wel fan hoor. Vooral de jacks/jassen vallen bij me in de smaak. En de hakken zijn ook erg mooi, if you ask me.

Heb jij je oog ergens op laten vallen?

Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties