logo
27 October 2014

The birthday girl

Gepost in mijn outfits

birthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaar

birthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaarbirthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaarbirthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaarbirthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaarbirthday, the birthday girl, outfit, birthday outfit, verjaardagsoutfit, suède hakken, h&m trend schoenen, h&m trend hakken, roodbruine schoenen, mom jeans, zara knitted coat, zara faux fur, marmer ballonnen, arnhem, fashion blogger, fashion blog, modeblog, opi love is hot and coal, 21 jaar

De afgelopen weken slopen de cijfers dichterbij: 21. Het is raar om ineens te kunnen zeggen dat je ‘twenty something’ bent. De laatste jaren gingen zo snel. Ik weet nog als de dag van gisteren dat ik hier negentien prijzen weggaf voor mijn negentiende verjaardag. Maar ik weet óók nog als de dag van gisteren dat ik outfit foto’s maakte als birthday girl op mijn zeventiende verjaardag.

Terwijl ik dit typ denk ik na over of ik me ook ouder ben gaan vóelen in de tussentijd. Ik denk niet ouder, maar wel gebalanceerder en meer ervaren. Het grote voordeel van ouder worden is echt dat ik nu veel vaker, makkelijker en beter bij een tegenslag denk: been there, done that, komt wel weer goed. En dat als ik in de put zit, ik me realiseer dat ik gewoon moe ben, dat het gewoon een dipje is, dat het gewoon slecht weer is buiten, dat mijn lichaam gewoon even niet meewerkt, maar dat het niet het einde van de wereld is. Ik zeg wel eens voor de grap van wel, maar nee: ik zou geen zestien meer willen zijn.

Ik draag:

Vero Moda roodbruine tanktop (hier kun je een look alike vinden)
H&M mom jeans (hier kun je een look alike vinden)
H&M roodbruine suède sandalen met hakken (hier kun je look alikes vinden)
ZARA grijze knitted jas met faux fur kraag (hier kun je een look alike vinden)
GOSH Velvet Touch lipstick in ‘162 Nude’ en Barry M lipstick in ‘105’
OPI nagellak in ‘Love Is Hot And Coal’

Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties