logo
29 October 2014

There is no beauty without some strangeness

Gepost in mijn outfits

there is no beauty without strangeness, fashion is a party, outfit, nike sneakers, sarenza, nike sarenza, h&m trend, bloemenprint, bomberjack, jersey jurk, basketball sneakers, ebay, alexander wang bag, flormar lipstick, fashion blog, fashion blogger, amsterdamthere is no beauty without strangeness, fashion is a party, outfit, nike sneakers, sarenza, nike sarenza, h&m trend, bloemenprint, bomberjack, jersey jurk, basketball sneakers, ebay, alexander wang bag, flormar lipstick, fashion blog, fashion blogger, amsterdamthere is no beauty without strangeness, fashion is a party, outfit, nike sneakers, sarenza, nike sarenza, h&m trend, bloemenprint, bomberjack, jersey jurk, basketball sneakers, ebay, alexander wang bag, flormar lipstick, fashion blog, fashion blogger, amsterdamthere is no beauty without strangeness, fashion is a party, outfit, nike sneakers, sarenza, nike sarenza, h&m trend, bloemenprint, bomberjack, jersey jurk, basketball sneakers, ebay, alexander wang bag, flormar lipstick, fashion blog, fashion blogger, amsterdam

Met ‘there is no beauty without some strangeness’ ben ik het helemaal eens. Ik houd van imperfecties bij modellen, zangers, dieren… bij alles eigenlijk, behalve bij mezelf.

Toch weet ik dat mijn kledingstijl tot een paar jaar terug ook altijd in het hokje ‘some strangeness’ te plaatsen is geweest. Nog steeds zie ik eigenlijk niet iedereen sporty Nikes als deze van Sarenza combineren met een vrouwelijke bomber in lieflijke bruintinten en met glanzende bloemenprint. Ook al is een bomberjack in oorsprong natuurlijk ook sporty: ik zou in combinatie met deze bomber bijvoorbeeld loafers toch iets voorspelbaarder vinden.

Nee, dan kies ik liever voor een beetje onvoorspelbaar, want ik zie dus de beauty wel in van some strangeness. Met de nadruk op ‘some’ ;-).

Ik draag:

ZARA grijze jersey jurk (hier kun je een look alike vinden)
H&M Trend cognackleurige bomberjack met bloemenprint (hier kun je een look alike vinden)
Nike via Sarenza leren Racquette sneakers
eBay beige handtas met gespen
Flormar Deluxe Cashmere lipstick in ‘DC29’
OPI nagellak in ‘Love Is Hot and Coal’ (hier kun je OPI nagellak vinden)

Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties